Nytt Sverige bästa!

Igår slog Fabrice nytt Sverige bästa på 500m och idag var det dags för nytt Sverige bästa igen, denna gång i Mixed Relay på tiden 3.09,35 med laget Fabrice Dufberg, Hampus Hende, Joline Batez Johansson och Thea Johansson. Grattis till nytt Sverige bästa! Tiden idag var hela 10 sekunder under det svenska rekordet på distansen men pga av manuell tidtagning så räknas inte denna tid som SR.

I Skrinnarskolan blev det PB och nytt PB och sen nytt PB igen. Vilka lopp och vilka resultat! Grattis till mycket fina prestationer!

Vincent och Mirelle – nya PB idag! Grattis!

För skridskoskolan var det avslutning och våra ledare Fanny, Thea, Hampus och Vincent bjöd på rollga lekar och träning och gemensam fika med saft och bullar. Så kul och trevligt! Välkomna säger vi till vårens inlinesskola igen!

Fanny och Thea med dagens skridskoskola

Hampus och Vincent med dagens skridskoskola