Rullskridskon fortsätter

I måndags fortsatte rullskridskoskolan med lite fler barn och ungdomar. Kul! Välkomna till oss i SK Skrinnaren. Tränare på plats var Fabrice, Jacob, Hampus, Thea och Joline- Vi ses alla igen nästa måndag kl 18.00. Är du ny och vill prova? -Läs mer nedan.

Sommarisläger

I augusti kör vi igång med isläger i Malmö Träningsarena. Vi kommer att arrangera tre olika isläger. Det finns goda möjligheter till off ice träning och arenan är utrustad med bra kuddsystem.

SUMMERCAMP on ice är vårt veckoläger på is v 32, 6-12 augusti
HELGISLÄGER 1 är den 17-19 augusti med fokus på ungdomar
HELGISLÄGER 2 är den 24-26 augusti med fokus på ungdomar

Välkomna med frågor till Daniel Jansson och Linda Liljedahl.
Läs mer här

Inlines igång..

Då var första inlinesträningen genomförd. Vi hälsar både nya och gamla medlemmar välkomna ut i sommarvärmen på hjulen! Imorgon måndag kör vi igen: 18.00 på Stadionområdet. Är du ny och vill prova på? Maila din anmälan till Daniel Jansson: skrinnaren@telia.com

 Välkomna till inlines på Stadionområdet!

Årsmöte, priser och Årets Skrinnare

Ikväll höll föreningen årsmöte i Rosengårds ishall. Vid årsmötet valdes Linda Liljedahl om som ordförande för föreningen. Omval även för styrelseledamöterna Magnus Åhlund och Mikael Hende. Annika Pihl även omval som styrelsesuppleant och nyval på Martin Johansson. Styrelsen avtackade Anna Dufberg för ett gott arbete i styrelsen.

Flera aktiva fick sina prestationspriser och för de som inte var på plats så finns det pris att hämta. Grattis till alla personliga rekord!

Priser till Martin, Fabrice, Jacob, Thea, Vincent, Fanny och Hampus

Den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets Skrinnare” tilldelades i år ”High Performance Team”, föreningens elitsatsning med Hampus Hende,  Jacob Jansson,  Fabrice Dufberg Suh samt tränarna Daniel Jansson och Linda Liljedahl. En fantastisk säsong och gott arbete av aktiva och tränare som bl.a. resulterade i en OS-kvotplats och en 10:e respektive 16:e plats på EM. En gemensam satsning för individuell framgång. Grattis!

Daniel, Jacob, Hampus, Fabrice och Linda

Rullskridskoskola

Välkomna till vår populära rullskridskoskola för barn och ungdomar.

Vem:         Barn och Ungdomar (från ca 6-15 år)
Vad:          Fokus på lek, lära sig teknik och att åka inlines
Tid:            7 x måndagar 21 maj – 2 juli 18:00-18:45


Anmälan/kontakt:  Anmälan till Daniel Jansson via e-post
Daniel Jansson 0702-18 21 08, skrinnaren@telia.com
Obligatorisk utrustning: Egna rullskridskor/inlines, hjälm och knäskydd (vi rekommenderar även handledsskydd och armbågsskydd)

Kostnad:    För icke medlemmar 50 kr/gång
Medlemsavgift 4-12 år 50 kr, 13 och uppåt 150 kr
För medlemmar 200 kr för alla tillfällen
(För aktiva som deltagit i skridskoskolan 100 kr)
Det går att lösa medlemsavgift på plats!

Välkomna!

Inlines fortsättning

Är du äldre än 15 år kan du ingå i vår rekreationsgrupp. Här kan alla åka inlines. Om du är nybörjare så får du grunderna i att åka och har du åkt men vill utveckla din teknik så gör vi det. Vi anpassar träningen efter din förmåga. Välkommen med din anmälan!

Kostnad:    100 kr/gång alt 500 kr för alla tillfällen
Anmälan till Daniel Jansson via e-post eller telefon

Kontakt: Daniel Jansson 0702-18 21 08, skrinnaren@telia.com

Låt dig inspireras och utvecklas med våra elitåkare och erfarna tränare.
Välkommen med din anmälan!

  • Vid ihållande regn ställs träningen in. Vid tveksamheter i vädret är det upp till respektive åkare att kontrollera med ansvarig tränare om det blir någon träning, se telefonnummer/mejl nedan.