SC 1 – 30 okt

Lördagen den 30 oktober kommer första deltävlingen av säsongens Scandinavian Cup avgöras i Malmö ishall. Vi kommer att ha istid mellan kl 08.00 och 14.00. Mer information kommer inom kort.

Klubbtävling 1

Ja, säsongen skulle inte kunna börja bättre. Många nya personliga rekord sattes på årets första klubbtävling. Läs mer under Resultatlänken 2010-2011. Alexander är därmed inkvalad till säsongens första Star Class tävling i Milano om två veckor.

Klubbtävling 20 & 27 september

På kvällen den 20 september och den 27 september kör vi en kort klubbtävling för de som önskar med start kl 19.15. Det kommer att gå att träna också för de som inte vill tävla. Anmäl dig till tävlingen på lappen som sitter på dörren i klubbrummet. Gisle är ansvarig för tävlingen och besvarar gärna frågor till de som har. Välkomna till tävlingsdebut!

Alexander Dyk-Strömberg och Ranya Ezzi kommer att göra internationell tävlingsdebut den 8-10 oktober på Star Class tävling i Milano. Ledare är Linda Liljedahl. Samma helg blir det klubbtävling för tävlingsgruppen i Rostock, den 9-10 oktober. Prata med Daniel Jansson om du är intresserad av att åka Hansa Cup i Rostock den 9-10 oktober.

Läger i Trollhättan

Denna helgen åker Alexander Dyk-Strömberg, Fabrice Suh och Jacob Jansson tillsammans med Daniel Jansson på multiskateläger i Trollhättan för att träna short track och long track. För ändamålet har grabbarna fixat klappskenor till sina short track skor för att kunna vara med på samtliga ispass.

Alexander har också blivit uttagen till SkridskoAkademin som är förbundets satsning på talangfulla juniorer. Grattis Alex! Läs mer här om SkridskoAkademin.

Skoj på is!

Skridskoskolan – Skoj på is! Med start på måndag (v 36) drar säsongens skridskoskola igång. Olivia kommer att vara ansvarig ledare på måndagar. Välkommen ner till Stora Ishallen kl 18.30-19.15 på måndagar! Du kan antingen ha dina egna skridskor eller låna short track skridskor av klubben. Ta med hjälm och handskar!

Short Track skolan börjar också på måndag och här får du lära dig att åka skridskor riktigt fort. Short Track skolan tränar på måndagar tillsammans med Tävlingsgruppen. Start kl 19.15 på måndag. Tränare är Christian. Övriga träningstider för short track skolan och tävlingsgruppen finner ni under länken ”Träningstider”.