Sista inlinesskolan

Idag körde vi säsongens sista inlinesskola. Nu blir det lite sommarledigt innan vi startar upp igen till hösten. För de äldre aktiva med långa skenor så börjar vi med isläger vecka 31 o/el 32. Kontakta Daniel o/el Linda för mer info kring detta.

Stort Tack till våra ledare Martin Johansson och Daniel Jansson som fixat kring INLINESTRÄNINGEN. Ett tack även till Hampus, Viktor och Linda som hjälpt till som ledare på vårens och sommarens inlinesträning. Kul med alla nya ansikten och medlemmar. Välkomna!

Mer information om start på SKRIDSKOSKOLAN kommer inom kort. Men räkna med måndagar kl 18.30 med start i slutet av augusti/början av september.

image

 

Inlines-SM: 5 guld & 2 silver

Vi summerar stolt inlines-SM i Norrköping/Motala med 5 SM guld och 2 SM silver. Jacob Jansson gick ”all in” och tog samtliga medaljer på herrsidan, 300m time trial, 500m heat, 10 000m eliminering och 10 000m poänglopp. Nathalie Larsen tog ett starkt silver i damklassen på 500m och Fabrice Dufberg Suh knep silvermedaljer i poängloppet.

Avslutningsvis tog vi genom laget Hampus Jansson, Jacob Jansson och Fabrice Dufberg Suh SM-guld även i stafetten. Grattis till alla medaljörer-väl kämpat till hela laget!

Nedan följer länkar till SVT:s sändningar från tävlingarna under SM Veckan i Norrköping.

Här kan ni se alla 500m lopp på SVT play!

Här kan ni se 10 000m på SVT play!

image

Jacob tog 5 SM guld på inlines SM-Grattis!

GULD-GULD-GULD-SILVER

Jacob fortsatte idag med att guld på 300m och 10 000m vid SM i Motala. På 10 000m körde Fabrice till sig en silvermedalj. Avslutningsvis tog vi guld i stafetten med Jacob Jansson, Fabrice Dufberg Suh och Hampus Jansson.

SM : GULD-GULD-SILVER

Jacob Jansson tog idag två starka guld på SM i inlines på distanserna 500m och 10000m. Nathalie Larsen tog ett starkt Silver-medalj på 500m vi säger stort grattis till våra medaljörer! Well done.

Imorgon fortsätter SM tävlingarna i Motala med 300m och 10000m.

image

 

Skrinnarens SM-lag 2016