Vårterminen startar

Då är det äntligen dags att snöra på sig skridskorna igen.

Start för ”SKRINNARSKOLAN” blir onsdagen den 8 januari på Malmö Isstadion. Vi samlas kl 17.15 och har is mellan kl 17.30-18.45. I denna grupp lär sig barn och ungdomar att åka på långa skridskor. Lekfulla träningsformer där short track är i fokus.

Start för ”SKRIDSKOSKOLAN” söndagen den 12 januari kl 10.00  i Malmö Arenas Isträningshall. Barn och ungdomar lär sig åka skridskor mellan kl 10.00-10.50. Välkomna!

Ni kan anmäla er direkt genom kontaktfältet eller via mail skrinnaren@gmail.com.

TÄVLINGSGRUPPEN tränar på i enlighet med speciellt upplägg.

Hösten

Under hösten har ungdomarna åkt Hansa Cup och Deutchland cup i Rostock respektive Dresden samt en internationell short track tävling i Oslo. Hampus har tävlat och tränat i Stockholm, Jacob har studerat i Luleå och tävlat i long track på Winbergs Minne, Fabrice har studerat i Lund och nöjd sig med lite träning under hösten.

Skridskoskolan har kört på under ledning av Fanny samt Thea och Vincent. Ett stort tack till de unga ledarna som tar hand om våra nya barn och ungdomar i Skridskoskolan. Ni är toppen!

I Skrinnarskolan har flera ungdomar tränat på och lärt sig att bemästra sina långa skenor med både översteg och i skridskosposition. Riktigt bra jobbat.

Mer info och foton finns på våra sociala medier (Facebook och Instagram).