Barmarksträning uppdaterad

Då var försäsongsisen slut och vi går över till barmarksträning inför Moralägret (anmälan görs via denna länk). Träningstiderna kommer att variera under sommaren. Men utgångspunkten med start imorgon måndag den 24 maj är som följer:

Måndag: Ingen träning, endast genom överenskommelse (OBS)
Tisdag: Egen styrketräning
Onsdag: Pildammarna, fotboll 18.30 och träningsstart kl 19.00 (Gisle)
Torsdag: Pildammarna kl 18.00 (Krille), Imitationer-intervaller
Fredag: Egen styrketräning
Lördag: VILA
Söndag: Distans cykel/löpning

– Moracampen 31 juli-5 augusti
– IS på Kirseberg fom v 32, första ispasset 10 augusti kl 20.30-21.45

Rapport från årsmötet

Det var ca 40 personer som kom till årets Årsmöte. Daniel Jansson och Mikael Hende blev nyinvalda i styrelsen och Anna Suh och Benny Lönnqvist blev avtackade för sin tid i styrelsen. Kristofer hade tillsammans med Gisle gjort en mycket cool film från Star Class tävlingen i Leeuwarden. Ett stort tack för detta inslag! Krisse delade också med sig av fina bilder från säsongen som varit samt en film där Skrinnarens åkare gick ”Off track” (skridskoåkning i Pildammarna). Mycket trevliga inslag under kvällen. Ett tack också till Ranya som delade med sig av sina erfarenheter från säsongen som varit. 

Utmärkelsen Årets Skrinnaren gick till Jan Klev. SM-medaljörerna fick medaljer och blommor och årets prestationspriser delades ut till 24 aktiva. Prisutdelare var Jan Klev och Karl Lindqvist tillsammans med Joline Batez. Ett tack till Göran med familj som stod för uppskattad fika och kaffe

Årsmöte 18 maj

Imorgon tisdag är det dags för Årsmöte. Vi träffas 18.30 för gemensam fika. 19.00 börjar årsmötet och därefter blir det sedvanlig prisutdelning, Årets Skrinnaren skall utses, bilder från året kommer att visas och Ranya kommer att säga några ord om sin satsning.
/Ni är alla välkomna till VIP-rummet under Baltiska Hallen önskar Styrelsen

2 sista isveckorna

Måndag: Is på Kirseberg kl 19.30-20.45 (Linda) Samling senast 30 min innan
Onsdag: Barmark i Pildammarna 18.30 börjar fotbollen (uppvärmning) och 19.00 kommer Gisle och då börjar träningen
Torsdag: Is på Kirseberg kl19.30-20.45 (Christian) Samling senast 30 min innan (ej den 13 maj)

Ovanstående träningstider gäller både vecka 19 och 20