Nils! Lycka till!

Nils vi bara njuter och önskar all lycka till! 
För ett år sedan visste inte många att vi hade en skridskostjärna i Sverige med namn Nils. Vi var några som visste och trodde att något stort var på gång. När Nils tog sitt första VM-guld på 5000m skakade både skridskovärlden och Idrottssverige om.
Lördagen den 12 februari 2021 kunde vi inte låta bli att hylla Nils på vårt eget lilla sätt! För vi visste att det skulle bli mer succé! När han tog sitt andra VM-guld då på 10 000m så var det bara att gratulera! Nils var inte bara Nils med oss i Skridskosverige utan med hela världen.

Läs i Sydsvenskan den 13 februari 2021 om vår egen lilla hyllning till Nils. Isen låg fint på havet och vi samlade klubbens åkare och körde 10 000m i stafettform på en uppmätt 400m bana. Laget bestod av klubbens tävlingsgrupp: Jacob Jansson, Fabrice Dufberg Suh, Thea Johansson, Vincent Johansson, Joline Batez-Johansson och Mirelle Batez Johansson. På havsisen i strålande solsken  samlades hela klubben och hedrade Nils:s första VM-guld och önskade lycka till inför 10 0000m Vilken härlig dag vi fick! Tid? Jo 18.51,95 🙂 

Nils går sin egen väg och visar idrottsvärlden att det fortfarande är möjligt att göra det omöjliga möjligt. 

Nu bänkar vi oss i sofforna, risken är väl att vi inte kan sitta still alls. Vi kommer att skrika, heja, gråta, skutta och hålla alla tummar vi kan!

Från oss alla – Lycka till Nils!

/Signerat Linda Liljedahl