Prova skridsko & short track

Imorgon måndag är det dags för ett nytt tillfälle med prova på. Vill du åka lite skridsko eller vill du prova på OS-idrotten short track?

Först kör vi  ”Kom och åk skridsko med oss” kl 18.30-19.15 (valfria skridskor, ta med hjälm och handskar) sen kör vi  ”Kom och testa short track med oss” kl 19.15-20.00 (du kan låna short track skridskor av föreningen). Våra ledare är redo att ta hand om er imorgon. Välkomna!

Fabrice 5a Europa Cup

Läget i Leeuwarden, Star Class 3, är inte helt på topp. Hampus har haft problem med en ljumske hela veckan och Jacob är inte riktigt kry, förkyld.

Fabrice inledde 1500m med en penalty. Jacob gick det lite bättre för en B-final och en 12:e plats på distansen. Hampus har hankat sig fram i tävlingen och kör på efter bästa förmåga just nu. Synd om Hampus som visat storform innan helgen.

På dagens 500m gick både Jacob och Fabrice till semifinalen. Båda slutade i B-finalen med en 5:e plats för Fabrice och en 11:e plats för Jacob.

Jacobs förkylning blir bara sämre och han har bestämt sig för att styrka sig på sista distansen. Fabrice är vidare till semifinal på 1000m och ligger på en 5:e plats i totalen inför sista distansen.

Fabrice tog sig till B-final och en 6:e plats på 1000m. Det blev sammanlagt en hedrande 5:e plats i totalen.

 

Star Class Holland

Jacob, Fabrice och Hampus befinner sig i Holland på ett kortare isläger och för start på Star Class i Leeuwarden.

Ett stort startfält är på plats med över 30 åkare i respektive klass. Hampus startar i Junior-A klassen och Jacob och Fabrice i seniorklassen.

Tävlingen börjar på idag fredag kl 14.05 och går att följa live via denna länk.