SKS i helgen

SM och Malmö International Open i ett SK Skrinnarperspektiv…

image

Vi tar SM-GULD på samtliga distanser med Fabrice Dufberg Suh i herrklassen och det var flera duster och täta kamper med Jacob som denna helg fick nöja sig med en silverplats. Vi tackar Jacke och Fabrice för en mycket god kamp och för bra åkning. Det var riktigt kul att se! Grattis till SM-GULD på 500m-1000m-1500m-3000-sammanlagt till Fabrice och för SM-SILVER till Jacob på 500m-1000m-1500m-3000m-sammanlagt.

Vi tar också JUNIOR-SM guld i juniorklassen med Hampus Hende.  Det blev dessutom SM-BRONS på 1500m, SM-SILVER på 500m och SM-SILVER sammanlagt. Tack för det Hampus och bra kämpat i juniorklassen!

Genom Fabrice Dufberg Suh, Jacob Jansson, Viktor Åhlund och Hampus Hende tar vi också SM-GULD i stafetten. Grattis!

image
SK Skrinnarens stafettlag med Fabrice, Hampus, Jacob och Victor Å

Sen har vi ju våra ”småstjärnor” som gör en briljant helg och kämpar gott i Malmö International Open. Några axplock från detta: Joline som kämpat med den magiska minutengränsen gick i helgen under denna på 500m och noterade 59,710. Grattis Joline! Kajsa gjorde tävlingsdebut med bravur-Grattis Kajsa till en fin tävlingshelg! Mirelle kämpade på och körde flera snabba bra lopp. Grattis Mirelle! Fanny slog alla sina personliga rekord så det bara rök om det! Grattis Fanny!

 

image
Fanny tar emot medalj

 

 

 

image
Joline, Kajsa och Mirelle tar emot medaljer

 

Ett stort TACK till våra funktionärer som gör helgen möjlig!

Reslutat SM och Malmö International

Helgen den 26-27 mars arrangerar vi  SM och internationell tävling i Malmö.

SM tävlingen omfattar: Senior SM, Junior SM, Ungdoms SM och Veteran SM i Short Track. Den öppna internationella tävlingen omfattar deltagare ifrån andra länder och ungdomar som ej har åldern inne för USM.

Här finns resultatlistorna från de båda tävlingarna!

Resultat Short Track SM 2016 26-27 mars 2016

Resultat Malmö International 26-27 mars 2016

 

Fabrice 2a i B-finalen

Fabrice körde till sig en andra plats i B-finalen och tog därmed ytterligare 3 finalpoäng, plats 6 på distansen. Jacob blev 4a i B-finalen.

Fabrice 1500: 8a plats 500m: 17:e plats (PENALTY) och 1000m: 6:e plats (med fall i semifinalen) TOTALT 9:e plats
Jacob 1500m: 11:e plats (fälld i semifinalen) 500m: 7:a och 1000m: 8:a TOTALT 11:e plats

En helg med bra resultat trots en del trassel med fall  och penalty. Jens Almey (BEL) som åkt bra hela säsongen segrade i klassen (Junior A åkare).

FULLSTÄNDIGA RESULTAT

Fabrice tar finalpoäng

Fabrice öppnade med att knipa en finalpoäng på inledande 1500m i B-finalen.  Jacob som låg bra med i B-finalen blev tyvärr fälld av en omkörande åkare. Osis! Bara till att böja om skenorna, bita i det sura äpplet och ladda om inför nästa lopp.

I första omgången på 500m gjorde Fabrice en bra omkörning i inledningen på loppet. Men i nästa omkörning blev marginalerna för små i en av omkörningarna och har ådrog sig en Penalty på distansen. Osis! Jacob kom på 3:e plats i sitt heat. Fullständiga resultat hittar ni här från junior A-klassen.

Imorgon fortsätter tävlingarna ca kl 15.20. Go-Go!