SKS i helgen

SM och Malmö International Open i ett SK Skrinnarperspektiv…

image

Vi tar SM-GULD på samtliga distanser med Fabrice Dufberg Suh i herrklassen och det var flera duster och täta kamper med Jacob som denna helg fick nöja sig med en silverplats. Vi tackar Jacke och Fabrice för en mycket god kamp och för bra åkning. Det var riktigt kul att se! Grattis till SM-GULD på 500m-1000m-1500m-3000-sammanlagt till Fabrice och för SM-SILVER till Jacob på 500m-1000m-1500m-3000m-sammanlagt.

Vi tar också JUNIOR-SM guld i juniorklassen med Hampus Hende.  Det blev dessutom SM-BRONS på 1500m, SM-SILVER på 500m och SM-SILVER sammanlagt. Tack för det Hampus och bra kämpat i juniorklassen!

Genom Fabrice Dufberg Suh, Jacob Jansson, Viktor Åhlund och Hampus Hende tar vi också SM-GULD i stafetten. Grattis!

image
SK Skrinnarens stafettlag med Fabrice, Hampus, Jacob och Victor Å

Sen har vi ju våra ”småstjärnor” som gör en briljant helg och kämpar gott i Malmö International Open. Några axplock från detta: Joline som kämpat med den magiska minutengränsen gick i helgen under denna på 500m och noterade 59,710. Grattis Joline! Kajsa gjorde tävlingsdebut med bravur-Grattis Kajsa till en fin tävlingshelg! Mirelle kämpade på och körde flera snabba bra lopp. Grattis Mirelle! Fanny slog alla sina personliga rekord så det bara rök om det! Grattis Fanny!

 

image
Fanny tar emot medalj

 

 

 

image
Joline, Kajsa och Mirelle tar emot medaljer

 

Ett stort TACK till våra funktionärer som gör helgen möjlig!