Nya tider för våren

Skrinnarskolan fortsätter nu på lördagar med Hampus. Skridskoskolan har haft sin avslutning och fortsätter till hösten.

Tävlingsgruppen och de äldre i Skrinnarskolan har 5 pass i veckan på isen. Samling med gemensam uppv och FYS 45 min innan isen börjar. Startar måndag med samling kl 18.15 och is 19.00. Krille är tränare. Mer info kommer.

5a på 500/1000

Jacob kom 4a inledningsvis på 1500m i B-finalen. På 500m och på 1000m vann Jacob B-finalen och kom på 5e plats på dessa distanser. Totalt kom Jacob på 9e plats. På 1000m räckte Jacobs tid till nytt svenskt juniorrekord.

Jacob till Europa Final

Jacob Jansson har kvalat in under säsongens Star Class tävlingar till Europa Cup Finalen för juniorer som i år går i italienska Baselga. Jacob är första svensk att kvala in till denna presitgefyllda tävling. De 16 bästa juniorerna från hela Europa kommer att tävla i Baselga. Här kan du se startlistan och första start går på fredag.

Skridskoskolans avslutade med tävling

Denna veckan var det sista gången för skridskoskolan för den här gången och då passade vi på att se hur fort vi kunde åka.

Martin var tävlingsledare och Lina stod för tidtagningen och alla åkarna körde fort.

Det var roligt att se hur vi alla hejade på varandra och hur de flesta åkarna lyckades slå rekord i sina lopp.Skridskoskolan

SM avgjort

Alexander Dyk-Strömberg och Ranya Ezzi segrade i herr- och damklassen. Jacob Jansson tog hem junior B-klassen, före klubbkamraterna Fabrice Suh och Daniel Jacobsson.

I junior D-klassen segrade Hampus Hende. Flera ungdomar satte pers. Resultat kommer…
Stort tack till alla funktionärer, åkare, tränare och föräldrar för en väl genomförd tävling.

Open Dutch

Helgen den 6-7 april går Open Dutch i Turnhout, Holland. Om du är intresserad av att åka med klubben dit så prata med Daniel Jansson. Vi hoppas på en stor klubbtrupp!
/Linda och Daniel