Tisdag parken

På tisdag (26:e juni) kl 18.00 är det som vanligt barmarksträning i parken med Daniel (Chrille har fått förhinder) . Alla är välkomna och samlingen sker vid gräsytan bakom gamla ”TV-trädgården”, mellan ”Tallriken” och Stora sceneen (teatern). På fredag (29:e juni) är det sen Night Skate där Gisle har all info (se nedan).

Sedan meddelar Chrille att vi kör tisdagar i parken till och med v. 29 ytterlgare 3 ggr, sista tisdag blir då tisdagen den 17 Juli, sedan tar vi lite paus.
Hör gärna av er till Chrille om ni kan komma eller inte så han vet!

Coach rapporterar

För Ranya går träningen enligt planeringen. Den första grundträningsperioden avslutas nu på söndag. Träningsperioden inleddes med fystester som idag följdes det upp med återtester för att se över träningsutvecklingen. Vi fick de kvitton vi ville ha – starkare och mer uthållig. Toppen! Nu går vi över i en mer specifik träningsperiod med mer arbete i position och isträning. Du kan även följa Ranya via hennes blogg, mot EM på hemmaplan i Malmö jan 2013.
/Coach Linda

Night Skate framöver

Night Skate kommer att gå den 29 juni, 13 juli, 10 augusti och 7 september. Kolla på klubbens facebooksida. Vi arrangerar tillsammans med Malmö RollerDerbyklubb. Här kan du också läsa mer, Malmö stad.

SK Skrinnaren har genom Night Skate Malmö fått i uppdrag av Malmö Stad att dela ut 1000 st Strandbagar med Hitta till Havets sommarprogram og vattenflaskor från Skånetrafiken i Malmö Mellan 26-28 juni. Gisle som är projektansvarig behöver lite hjälp med detta och hoppas på att ni har möjlighet att sätta av två timmar en kväll (17-20) mellan den 26-28 juni för att hjälpa till att dela ut påsarna. 
Påsarna kommer vara färdig packade och ihopbuntade så det är bara att smila och dela ut! Kan du hjälpa till skickar du en mejl till Gisle på: tverland@gmail.com eller ring 0737816939

Träning på tisdag som vanligt i parken med Krille.

Stadionfesten

Idag minglade Jacob och Alex runt på Stockholm Stadion under Stadionfesten. Innan festen var det mingelfest, 27 skridskoolympier träffade deltagarna på YOC lägret. Martin Johansson, med sina 3 OS starter, var också inbjuden men följde inte med denna gång. Jacob och Alex fick bl.a. en pratstund med Tomas Gustafson, Johnny Nilsson och Sigge Ericsson. Bilder finns under bildlänken.

YOC på Bosön

Idag startar Youth Olympic Camp upp på Bosön. Jacob Jansson och Alexander Dyk-Strömberg kommer att tillsammans med 550 andra ungdomar träna, ha föreläsningar och inspireras under 3 dagar. En av höjdpunkterna kommer att vara Stadionfesten på lördag kväll då det blir mingel med 700 olympier och parad in på Stockholm Stadion. För skridsko kommer 9 aktiva och 2 tränare.

Ringsjön Runt

Fabrice Suh, Daniel Jacobsson och Jacob Jansson tar sig ann Ringsjön Runt idag. En Skrinnarklassiker går i arv till nästa generation. Lycka till och glöm inte att trycka på i Orustbacken! Coach Daniel kör också.