Tjejläger på Björnön

I helgen som gått har Fanny Hende, Joline Batez Johansson och Linda Liljedahl  varit på Björnön utanför Västerås med en stor del av SkridskoSveriges tjejer för ett gemensamt läger och inspirationshelg. En riktigt trevlig och lyckad helg där vi blandat sociala aktiviteter med träning och en go blandning av skratt och svett. God stämning, gött GO! och många nya vänner.
/Linda

Intiativtagare till iden var Eva Lagrange från Sundsvall och tillsammans med Mia Folke i Västerås och Linda här i Malmö har vi tillsammans planerat och fixat inför helgen. Vi lyckades hålla kostnaderna nere tack var ett bidrag från Svenska Skridskoförbundet. Ett lyckat föreningsprojekt och många föreningar hade både med ledare och aktiva. Alla ledare samplanerade helgen och bidrag med sina kunskaper

Tack Caroline Cerne och Anna Anderson för corepass, Tack Johanna Östlund för imitationspass, Tack Mia Folke och Malin Wickström för ”alla hopp och hinderbanan”, Tack Linda Liljedahl och Eva Lagrange för ”löp med stopp och stationer”, Tack till Felicia och Amelia för rörlighetsträning, Tack Fanny och Joline för short track imitationer och Tack Eva för Slack Line och VIKTIGAST av allt –  STORT TACK till ALLA TJEJER som kämpade och bidrog på bästa sätt för en lyckad Skridskohelg!

Vi hoppas att vi ses snart igen,
Eva, Mia och Linda