Helgisläger i Malmö

Då var det åter dags för ett nytt helgisläger i Malmö. Vi kör på helgen den 30 september – 2 oktober. Vi startar på fredagen med samling och uppvärmning kl 16.00 och beräknar att vara klara kl 19.00 på söndagen. Fokus kommer att vara tempo och fart samt positionsträning och omkörningar. Ett läger inför stundande internationella tävlingsperiod som snart börjar.

5 ispass med lite kompletterade off ice träning under ledning av Daniel och Linda. Ev körs en liten tävling i samband med lägret. Ta kontakt med Daniel eller Linda för mer information och ev anmälan.

Många nya pers idag-Grattis!

På kvällens lilla klubbtävling satte många aktiva nya personliga rekord för säsonimagegen. Vi säger Grattis till alla nya pers! Härligt jobbat alla.

Resultatlistan finns här:
resultat-sks-klubbtavling-3-2016-09-18
Stort Tack till samtliga funktionärer också! 🙂

Kom ihåg att träningen imorgon måndag är inställd pga hockeymatch. Vi har istider för Skrinnarskolan och tävlingsgruppen hela veckan. Nästa måndagsträning blir om en vecka!

 

Start SKRIDSKOSKOLAN

Nu smygstartar vi vinterns skridskoskola! Välkomna på måndag kl 18.10 samling för att gemensamt ta kuddar till isen och sen knyter vi skridskorna och går på isen. Skridskoskolan avslutar ca 19.15 på måndagar. Tränare/ledare för denna grupp kommer i huvudsak att vara Agnes, Hampus och Victor.
Välkomna säger vi både till gamla och nya medlemmar!

Inställt ikväll den 12 september pga problem med is i ishallen. Sorry! Den 19 september är det också inställt pga match i ishallen. Nästa måndagsträning blir den 26:e september och därefter den 3:e oktober, 10 oktober, 17:e oktober, 24:e oktober (inställd den 31 oktober).