Lyckat helgisläger

Helgen den 28-29 maj genomfördes helgisläger med 4 ispass och 2 off icepass. Bra jobb av alla aktiva.

Inlines rullar nu på! Måndagar kl 18.00 på Stadionområdet och det är för alla. Vi har flera ledare på plats så allt ifrån ungdom till elit är välkomna.

Priser & Daniel Årets Skrinnare

På gårdagens årsmöte för SK Skrinnaren valdes Veronica Cronholm Nilsson in som ny styrelsesuppleant. Veronica har i sin ungdom varit med i föreningen och så även hennes bror och föräldrar. Idag har Veronica sina barn i vår skridskoskola. Välkommen till styrelsen Veronica. Det blev omval för sittande Martin Nilsson som ordförande och Linda Liljedahl som ledamot. Vid mötet avtackades också Sara Ekvall för sin tid i styrelsen och för sitt arbete som kassör med ekonomin. Tack Sara!

image

Utmärkelsen Årets Skrinnare gick till Daniel Jansson som verkar inom föreningen på olika sätt, allt ifrån material, kuddar, träningar samt för att under förra säsongen varit projektledare för vår mycket uppskattade Star Class. Tack Daniel!

image

Efter årsmötet blev det sedvanlig prisutdelning till alla aktiva. Vi gratulerar alla aktiva till fina prestationer, medaljer, svenska rekord, klubbrekord och personliga rekord. Bra jobbat alla!

image

Vi tackar också fam Hende som fixat med årsmöteslokalen och Lisa som fixat go kaka till kaffet. Det blev en trevlig kväll tillsammans. Ses på träningarna framöver!

Vårisläger 21-22 maj

11035573_791809857575272_5522949498039179935_o

 

 

 

Vi kör IS-läger helgen den 21-22 maj. 4 ispass på 2 dagar! Även lite utbildningsinslag och off ice träning.
Hör av er till Daniel eller Linda för mer info och anmälan.
Välkomna,
Linda &Daniel