Priser & Daniel Årets Skrinnare

På gårdagens årsmöte för SK Skrinnaren valdes Veronica Cronholm Nilsson in som ny styrelsesuppleant. Veronica har i sin ungdom varit med i föreningen och så även hennes bror och föräldrar. Idag har Veronica sina barn i vår skridskoskola. Välkommen till styrelsen Veronica. Det blev omval för sittande Martin Nilsson som ordförande och Linda Liljedahl som ledamot. Vid mötet avtackades också Sara Ekvall för sin tid i styrelsen och för sitt arbete som kassör med ekonomin. Tack Sara!

image

Utmärkelsen Årets Skrinnare gick till Daniel Jansson som verkar inom föreningen på olika sätt, allt ifrån material, kuddar, träningar samt för att under förra säsongen varit projektledare för vår mycket uppskattade Star Class. Tack Daniel!

image

Efter årsmötet blev det sedvanlig prisutdelning till alla aktiva. Vi gratulerar alla aktiva till fina prestationer, medaljer, svenska rekord, klubbrekord och personliga rekord. Bra jobbat alla!

image

Vi tackar också fam Hende som fixat med årsmöteslokalen och Lisa som fixat go kaka till kaffet. Det blev en trevlig kväll tillsammans. Ses på träningarna framöver!