Inv comp Courmayeur

Jacob och Fabrice på plats i italienska Courmayeur för iscamp Campen avslutas med en inbjudningstävling med åkare ifrån  Tyskland och Italien.

Lördagens tävling: Coola lopp i Courmayeur! Fabrice provade olika taktiska delar på 1500m, en 12e plats på distansen. På 500m nyttjade Fabrice sin snabba start och tog en 4e plats i totalen. En bra öppningstid på säsongen 42,941 där Fabbe drog hela loppet och vann B-finalen.
Jacob jobbade på på den mjuka isen men fick inte riktigt ut sin kapacitet idag. I heaten på 500m körde Jacke till sig en stabil andra plats men blir felaktigt dömd för off track-Pust!

Söndagens tävling
Jacke: Sista tävlingsdagen är över och idag var det 1000m som kördes. Efter gårdagen var fokus idag att hitta bättre teknik. Det lyckades jag med och är nöjd med dagen.

Fabbe: Lite kortare sista dag med bara 1000m på programmet. Efter en tredjeplats i B-finalen slutar jag på en nionde plats i totalen. En skön start på säsongen!

Coach Linda: Bra säsongsdebut för killarna där Fabrice får ut mer resultat i själva tävlingen, 3 B-finaler och inte alls långt ifrån en A-final. 42,9 på 500m in front visar att farten finns för Fabbe.
Jacke som kört bra hela veckan fick kämpa med isen under tävlingshelgen. På dagens 1000m fungerade åkningen bättre igen men inget riktigt flyt med resultaten.

Linda, Jacob och Fabrice vid Mont Blanc