Internationell tävling Courmayeur ITA

I bra konkurrens tävlade vi i 3 dagar. Det var deltagare från Italien, Frankrike, Lettland, Polen, Österrike, Norge och Sverige. Flera åkare med erfarenheter från mästerskapsfinaler m.m.  Fabrice noterade bra placeringar på samtliga distanser 6a på 500m och 1000m samt 9a på 1500m och i totalen. Fabrice hade bra möjligheter att ta sig till A-final på 1000m, men tyvärr blev han fälld i semin. Jacob noterade säsongsbästa tider på alla distanser och bäst placering på 500m med en 13:e plats. Hampus placerade sig bäst på 1000m, en hedrande 29:e plats bland 49 startande.

För våra killar blev detta ett bra genrep för OS kvalet, många lopp där vi fått lära oss mycket.
Nedan kan ni se klipp från några av loppen.

  1. Här ser ni Hampus ta sig vidare från kvartsfinal 1000m med helgen bästa lopp.

2. Här kan ni se Fabrice kvartsfinal på 1000m, Fabrice blir 2a och går vidare till semifinal.

3. Här ser ni Jacob kvala till C-final, 1an och 2an och bästa 3:e tid vidare. Trots lite problem med isen gör Jacob helgens bästa tid.