OS – SCF – VM – SM

Närmast på gång! På torsdag blir det gemensam OS-kväll på O´Learys, vi kollar på nattens lopp och äter en bit mat tillsammans. Det är också utlovat quiz av Micke och Krille. Vi träffas kl 17.30 och det är ca 50 pers anmälda. Kul-välkomna! (Tävlingsgruppen tränar is på kvällen som vanligt, vi kanske skjuter på starttiden lite)

Närmaste arrangemanget på isen är finalen i Scandinavian Cup som går lördagen den 27 februari. Helgen den 19-21 mars kommer Ranya att tävla på VM i Sofia.

Därefter blir det SM (senior, junior och ungdom) i Malmö helgen den 27-28 mars. I samband med SM kommer vi också att arrangera en funktionärsutbildning som vi hoppas att många föräldrar vill gå och lära sig mer om hur man arrangerar en tävling. Vi kommer också erbjuda andra klubbar att komma och träna med oss på fredag kväll och lördag morgon innan tävlingen.