Aktuellt inför OS

Nu laddar Jacob och Fabrice på med grym träning på hemmaplan i Malmö inför EM som kommer att avgöras i Dresden den 12-14 januari. EM kommer att bli sista observationstävling inför OS i Pyeongchang.


Grunden för uttagning ifrån SOK var observation under höstens OS-kval med en viss öppning att förlänga uttagning till efter EM. SOK låter nu meddela att de förlänger observationstiden till EM. Vi är laddade och antar utmaningen – EM nästa!

Hösten har varit en berg- och dalbana både på och utanför isen. Vi lämnade Europa med en kvotplats efter deltävling 1 och 2, sen tappade vi kvotplatsen på deltävling 3 i Shanghai och återvann den slutligen på sista deltävlingen 4 i Seoul. En riktigt rafflande OS-resa där vi nu står inför OS-kvalets sista del.

Vi är väldigt glada och tacksamma för att överhuvudtaget kunnat deltaga på OS-kvalet och vi vill verkligen tacka de 73 supportrar som under 10 dagar donerade 72 400 kr och därmed gjorde det möjligt för Fabrice och Jacob att åka till OS-kvalet i Asien. Tack – Vi tog en OS kvotplats på herrarnas 1500m!
Vi vill också tacka för den lokala supporten ifrån Malmö Idrottsakademi, Trelleborgs Kiropraktorklinik och Broderiet i Malmö – Ni är guld värda. Ett stort tack till vår huvudsponsor Cimco Nordic AB. Med er support lever OS-drömmen vidare!

#WithYourSupport #SKSOlympicDream