BRONS o PB

Fabrice Dufberg Suh tog idag bronsmedalj på 1000m vid Star Class i Nottingham. Det var en myket tight semifinal där Fabrice med en mycket snygg målgång tog sig till A-final. Fabbe lyckades i A-finalen köra till sig en 3:e plats. Fabrice 1000m resultat 500m resultat och 1500m resultat . I totalen kom därmed Fabrice på en 5:e plats på deltävlingen och han ligger efter 2 deltävlingar (Malmö och Nottingham) på en total 5:e plats. Jacob Jansson som avstod från helgens Star Class ligger nu på en 6:e plats i rankingen. Aktuell ranking Star Class Junior-A. Nu återstår en deltävling i Albertville den 26-28 februari. De 8 bästa åkarna efter denna tävling går vidare till Europa Cup Finalen.

Nathalie Larsen som åkte sin första internationella tävling i helgen slog till med nytt årsbästa på 500m och nytt personligt rekord på 1000m. Grattis Nathalie och Fabrice!

FDS brons