Pers idag med..

Jacob som tyvärr föll i första omgången på 500m slog iallafall personligt rekord idag med tiden 46,453. Faktiskt var det så att Jacob och Mark Chong (AUS) i E-finalen hade snabbare tider än alla startande i A-finalerna. På 1000m åkte Jacob på Penalty i andra omgången. Totalt ligger Jacob för tillfället på 6:e plats inför avslutande dagen imorgon, söndag.

För Hampus blev det också nytt pers med tiden 52, 189 och kom på 11:e plats på distansen. Toppen! Erika från Södermalm fortsatte också idag att köra bra, 8:a på 500m med tiden 53,039 och 6:a totalt inför morgondagen.

För Ranya i Calgary på Världscup blev det ett tätt lopp idag i Repacharge. Hon var med bra i loppet och slutade på en 5:e plats med tiden 2.29,054. Nytt årsbästa igen. Det som var bra idag är att Ranya har mindre ont och kan därmed ta ut sig mer i loppen vilket är mycket positivt. Hon kunde också följa fältet ända in i målet även om det gick fort de sista 10 varven. Nu laddar Ranya om inför morgondagens 1000m. Här kan du kolla på loppet.