Drömmen om OS 2018

English version of this article

Efter fyra år med förberedelse är hösten här då Jacob och Fabrice kör sitt OS-kval. Halvvägs i kvalet ligger vi på en kvotplats. Nu återstår en rafflande andra del och drömmen lever vidare!

Vi behöver ditt stöd för att hålla OS-drömmen vid liv och har därför startat en insamling. Målet är att samla in totalt 97 000 kr genom donationer och sponsorer.

Vill du vara med och hålla OS-drömmen i liv? Vi behöver din hjälp!

Stöd Jacob och Fabrice i deras satsning mot OS i Pyeongchang 2018. Du kan bidra direkt genom att donera medel på

 

Donationer här går till de aktivas egenavgifter för landslagsdeltagande, 36 000 kr per person. Skulle vi få in mer än 72 000 kr så går överskottet till föreningens fortsatta elitverksamhet.

Vill du vara en större sponsor? Kontakta föreningen (skrinnaren@gmail.com) eller Daniel Jansson (ansvar för sponsorer) mobil 0702-18 21 08.

Jacob och Fabrice tillammans med OS-maskotarna
Pyeongchang för-OS hösten 2016
De 97 000 kronorna är summan av de aktivas egenavgifter för deltagande i landslaget på 72 000 och kostnader för medföljande coach på ca 25 000 kr. Detta är en stor höjning av föreningens kostnader vid landslagsuppdrag.
Stöd Jacob  och Fabrice i deras OS-drömmar – En gemensam satsning för individuell framgång! (läs gärna mer här om deras satsning)