Tjejläger på Björnön!

I helgen som gått har Fanny Hende, Joline Batez Johansson och Linda Liljedahl varit på Björnön utanför Västerås med en stor del av SkridskoSveriges tjejer för ett gemensamt föreningsläger och inspirationshelg. En riktigt trevlig och lyckad helg där vi blandat sociala aktiviteter med träning med en go blandning av skratt och svett. God stämning, gött GO! och många nya vänner.

Intiativtagare till iden var Eva Lagrange från Sundsvall och tillsammans med Mia Folke i Västerås och Linda i Malmö har vi tillsammans planerat och fixat inför helgen. Vi lyckades hålla kostnaderna nere tack var ett bidrag från Svenska Skridskoförbundet. Ett lyckat föreningsprojekt och många föreningar hade både med ledare och aktiva på plats. Alla ledare samplanerade helgen och bidrag med sina kunskaper.

Tack Caroline och Anna för corepass, Tack Johanna för imitationspass, Tack Felicia och Amelia för rörlighetspass, Tack Malin och Mia för ”alla hopp och hinderbanan”, Tack Eva och Linda för ”löpning med stationer”, Tack Joline och Fanny för short track övningar -Sist men inte minst! Stort TACK till ALLA TJEJER som kämpade gött  och ni bidrog alla till en toppenhelg.

Vi hoppas att vi ses snart igen,
Eva, Mia och Linda