Sommarisläger avslutat

Vilken toppenvecka vi haft på sommarisläger i Malmö. 11 ispass, 7 off ice pass, en tävling och sociala aktiviteter har genomförts med mycket god insats och glatt humör.

Träningsmässigt blev det en tuff isvecka där de aktiva verkligen gett sitt bästa för att utvecklas. Vi har jobbat utifrån de aktivas olika behov och förutsättningar i träningen och försökt att utveckla förståelsen för träningen i ett teoretiskt perspektiv tex genom knäkontroll och teknikförståelse. Det blev också tävlingsdebut för samtliga aktiva.

Totalt deltog 15 åkare  och vi tackar särskild tillresta aktiva (Uppsala, Stockholm, Köpenhamn och Heerenveen) för ert deltagande. Tack också till Jonas och J-C som externa tränare och Mikael som funktionär.

Grymt bra jobb från samtliga! Kul att ni kom och välkomna tillbaka!

Stafettväxling, Erik-Kaspar-Hampus-Lukas-Stefan-Gustav

En eftermiddag på havet med vindsurfing, SUP och kajak

Joline, Fanny, Thea och Mirelle på första isträningen

På vår Facebooksida finner ni många fler fina foton från vårt isläger. (fotograf Jonas Schön)