Årsmöte, priser och Årets Skrinnare

Ikväll höll föreningen årsmöte i Rosengårds ishall. Vid årsmötet valdes Linda Liljedahl om som ordförande för föreningen. Omval även för styrelseledamöterna Magnus Åhlund och Mikael Hende. Annika Pihl även omval som styrelsesuppleant och nyval på Martin Johansson. Styrelsen avtackade Anna Dufberg för ett gott arbete i styrelsen.

Flera aktiva fick sina prestationspriser och för de som inte var på plats så finns det pris att hämta. Grattis till alla personliga rekord!

Priser till Martin, Fabrice, Jacob, Thea, Vincent, Fanny och Hampus

Den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets Skrinnare” tilldelades i år ”High Performance Team”, föreningens elitsatsning med Hampus Hende,  Jacob Jansson,  Fabrice Dufberg Suh samt tränarna Daniel Jansson och Linda Liljedahl. En fantastisk säsong och gott arbete av aktiva och tränare som bl.a. resulterade i en OS-kvotplats och en 10:e respektive 16:e plats på EM. En gemensam satsning för individuell framgång. Grattis!

Daniel, Jacob, Hampus, Fabrice och Linda