Världscup 1 Calgary, Kanada

Teamet har varit på plats i Calgary och gjort sina förberedelser sen i fredags i förra veckan. Jacob Jansson, Fabrice Dufberg Suh och coach Daniel Jansson. Idag väntar den sista isträningen innan första start imorgon fredag.

Upplägget består av en kvaldag på fredagen där Jacob kör 500m och 1000m & Fabrice 500m och 1500m. De 16 bästa på 500m och 1000m samt de 24 bästa på 1500m kör sedan vidare i huvudprogrammet under lördagen och söndagen. Resterande åkare kör i det såkallade återkvalet (repecharge) och har där möjlighet att återkvala till huvudprogrammet.

Du kan följa tävlingen live via lite olika hemsidor och vi kommer att försöka förse er med rykande färska rapporter här hela helgen.

LÄNK till program, resultat och LIVE-TV samt LIVE-resultat.

Jacob Jansson, tidigare resultat och tider
Fabrice Dufberg Suh, tidigare resultat och tider