Pers, podium och pokal

Mirelle slog under dagens tävlingar pers fyra gånger på fem lopp idag och varje gång med en sekund. Plumpen var i D-finalen på 500 meter där ett jättepers var nära men ett fall på sista varvet grusade en bra tid och placering.

På 333 meter blev gick det desto bättre och det blev flera snygga omkörningar.

För Joline blev det dåliga banlottningar, dåliga starter, stökiga lopp och snygga omkörningar. Hon tog sig till A-final på helgens samtliga distanser. 

På 500 meter blev det en tredjeplats efter en dålig start. Joline hade massor med fart men lyckades inte ta sig förbi. Hon var nöjd med tredjeplatsen men tyckte att det nya personbästa på 57,3 kunde varit ett par tiondelar snabbare.

Det blev samma visa på 333 meter men där hann hon från sin ytterbana inte om konkurrenterna.

Sammanlagt ledde de tre finalplatserna till årets första podiumplacering och en fin pokal.